Dik

dik

Bijvoeglijk naamwoord. dik. een naar verhouding grote dwarsdoorsnede hebbend. Zij had erg dikke benen. de genoemde dwarsdoorsnede hebbend.
Kinderopvang Dikkie & Dik vindt het belangrijk dat de baby's en dreumesen zich kunnen ontwikkelen in een veilig en vertrouwde omgeving. De groep heeft de.
een dik boek - un libro voluminoso een dikke boom - un árbol grueso. Als mensen te veel eten worden ze dik. - Si la gente come demasiado, se engorda.

Dik - sletje

De kinderen hebben alle ruimte om te ontspannen in een wipstoel of met een boekje op de bank, te spelen op het speelkleed, te klauteren op een klimtoestel of te knutselen aan tafel. Het eetschema sluiten we aan bij uw wensen en de behoeften van het kind. En maakt het voor u iedere dag weer mogelijk om met een gerust gevoel uw kinderen bij ons achter te laten. Door de kinderen te laten slapen in hun eigen slaapzak met de knuffel of speen die ze gewend zijn voelen ze zich vertrouwd. Frans : large   fr.

Dik - debuut

Engels : fat   en. Kijk hier voor meer informatie. De rest van de tijd kunnen ze spelen in de box, relaxen in de schommelstoel of een hangmatje. Vacature pedagogisch medewerker invalpool. Verwant is dicht, dik en ter dege. De Barrier Spilcentrum De Barrier. Niettegenstaande de klankovereenstemming niet met dicht I verwant, maar dik i a-dat met ier. Ook is er volop gelegenheid om vrij te spelen, zodat kinderen zich op hun eigen manier kunnen dik en ontwikkelen. De Ruig is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Omtrent aankoop en reparaties. Zich dik maken, d. dik