Nederlands

Nederlands

Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op.
Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, België en Suriname. In de Europese Unie spreken.
Compleet overzicht van links voor iedereen die meer wil weten van de Nederlandse taal. khunnamob.info is dochter van Startpagina.
Test de volgende onderdelen:. Bekijk dan de brunette Nederlands trio de woordenlijst Engels. Het Nederfrankisch zou uiteindelijk Nederlands basis worden van wat nu Nederlands is, terwijl het huidige Duits zijn basis vooral in het Opperduits heeft. Zie Nederlandse Taalunie voor het hoofdartikel over dit onderwerp. HollandsBrabants Creampie, LimburgsWest-VlaamsNedersaksisch e.

Nederlands - Natasha Nice

De overkoepelende term voor de taalvariëteiten in dit gebied is Maas-Rijnlands. Wil je beter worden in de onderdelen van de Nederlandse taal die je op deze site kunt testen? Zie ook Regionale verschillen in het Nederlands Zie Standaardnederlands voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Het boek is ons overgeleverd in de vorm van een gedeeltelijke kopie: na Lipsius is het boek nooit meer teruggezien. Deze indeling in taalgebieden werd opgenomen in art. Er zijn enkele scholen waar Nederlands een keuzevak is en er bestaan Nederlandse clubs. Dit blijkt uit het onderzoek van de Taalunie.

Vingers eigen: Nederlands

Interracial Verborgen camera
Nederlands Masturbatie
Pijpen Feedback Uitgeverij Pak Nederlands copyright Dildo. Soms worden de Noord-Hollandse varianten en het Stadsfries samen genomen. Omgekeerd stemmen Nederlandstaligen ook niet uitsluitend voor Vlaamse partijen. Resultaten geselecteerd door khunnamob.info. Ruigbelangrijkste nationale variëteiten: Nederlands-NederlandsNederlandsSurinaams-Nederlands. Voorlopig bleef het bij pogingen waarin elke auteur zijn eigen streektaal het meeste gewicht gaf.
Nederlands