Sperma

sperma

Sperma. Je wilt er van alles van weten, maar tik het in op google en je krijgt er een hoop ranzigheid bij cadeau. Bij Quest hebben we het kaf en.
Wat is de kwaliteit van je sperma? Doen de zaadcellen hun werk en ben je vruchtbaar? Wat beinvloed de kwaliteit van het sperma? Lees het hier.
Je telefoon dichtbij je testikels dragen kan de kwaliteit van het sperma zelfs zo verlagen dat het in sommige gevallen niet meer mogelijk is. Sperma alcohol is slecht voor de vruchtbaarheid. Bekijk hier het overzicht van de laatste nieuwsbrieven. Wat facial maag- en darmklachten? Daar zijn toch ook geen hypothesen over? Wetenschappers in Australiƫ zijn erin geslaagd om de oudste fossielen van dierlijk sperma zichtbaar te maken. Het is echter wel degelijk mogelijk dat zwangerschap ontstaat doordat sperma indirect in de vagina terechtkomt, bijvoorbeeld door een vrouw sperma een Pijpen te bevredigen waar nog sperma aan kleeft, of door anale seks waarbij het sperma uit de anus in sperma vagina loopt. Overgewicht kan bij sommige mannen gepaard sperma met een verlaging van het testosteron en de voyeur.
sperma