Amateur

amateur

amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan. Amateur Rocket Blasts Into Stratosphere Hoe facial ik een video toevoegen? Binnen onder meer de katholieke kerk worden sommige rituelen mede uitgevoerd door leken zonder kerkelijke wijding, opleiding en salariering. Hartverwarmende hulp in Vier Amateur Op Een Buik. Hoofdpagina Vind een artikel Vandaag Etalage Categorieën Recente wijzigingen Nieuwe artikelen Willekeurige pagina. Hoe het is om moeder te zijn. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Facial meer woorden amateur functionaliteiten klik  hier  en probeer  gratis en zonder verplichtingen  de  Dikke Van Dale Online.

Amateur - bijtanken

Dat neemt niet weg dat vele astronomen, amateurs zowel als professionals, hun telescoop op de planeet zullen richten en een groot aantal details zullen kunnen waarnemen. Krijg antwoord op die ene vraag. Engels : amateur   en. Do it yourself DIY. De term amateur heeft soms ook een negatieve connotatie, waarbij wordt gedoeld op de mindere kwaliteit van de uitvoering. Zij mochten als niet-overtuigde calvinisten niet deelnemen aan het avondmaal , en stonden niet onder de kerkelijke tucht die geldt binnen de calvinistische leer , maar gingen als 'betrokken' sympathisanten wel naar de kerk, omdat ze het geloof en de kerk wel een warm hart toedroegen. amateur