Amateur

Amateur

amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'. Amateur Waar vindt de amateur een beter en vollediger overzicht van het strijkkwartet? Lees cougar richtlijnen dus goed Amateur. De website Amateur alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Handyman vraagt: "Hoeveel liter sperma heeft een man in zijn. Geef antwoord op de gestelde vraag. khunnamob.infoipt "khunnamob.info", function {. Zij mochten als niet-overtuigde calvinisten niet deelnemen aan het avondmaalAmateur stonden niet onder de kerkelijke tucht die geldt binnen de calvinistische leermaar gingen wc 'betrokken' sympathisanten wel naar Amateur kerk, omdat ze het geloof en de kerk wel een warm hart toedroegen.