Amateur

amateur

amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.

Amateur - Samir

Het woord ook als negatief word gebruikt om iemand te beschrijen die niet echt goed in iets is. Voeg toe als zoekmachine. Eigenlijk zitten er twee aspekten aan de besproken komposities: de inhoud en de appreciatie. Italiaans : amatore   it m. De preprofessioneel kan bij V. Binnen onder meer de katholieke kerk worden sommige rituelen mede uitgevoerd door leken zonder kerkelijke wijding, opleiding en salariering. Antwoord nodig in deze categorie.
amateur

Amateur - sletje

Toon het hele artikel. Waar vind ik de Naam begunstigde op factuur en is deze echt nodig? Men verliest den roep van vak-man en deskundige, men riskeert den blaam van amateur en dilettant. Kunstbeoefening door amateurs moet bevorderd worden. SimonV beantwoordt: "Mag het jaarcontract voor mijn domeinnaam... Skip to main content..