Anaal

anaal

anaal [m.b.t. de anus] anal [idem], van latijn anus (vgl. anus). Woordenboek der Nederlandsche taal (WNT) & Middelnederlandsch.
Anale seks is seks waarbij de penis in de anus gaat. Ben je nieuwsgierig maar heb je het nooit eerder gedaan, dan hebben we een paar dingen voor je op een.
Het woord anaal staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd ' anaal ' herkend door. anaal

Anaal - blondje bevrijdt

Zoek meer berichten van Larry Flint. Verschillende oorzaken van diarree. Ach meid, hij komt heus wel over je heen..! Daardoor is er bij anale seks veel meer frictie dan bij vaginale seks en is gebruik van glijmiddel dus aan te raden. You are using an outdated browser.
Powerslave Je geeft door gebruik te Masturbatie maken cumshot deze website, of anaal op 'ga verder' te Facial, toestemming voor het gebruik van cookies. Gebruik een nieuw condoom als je van de anus weer naar de vagina gaat. Daarna is het een kwestie van goed ontspannen, neem daar wel even tijd voor anders doet het enorm veel pijn ook met glijmiddel. PEP na risico op hiv. Wacht even, ga daarna verder. Zoek dit woord op in het WNT, MNW, Anaal, ONW.