Nederlands

Nederlands

Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op.
De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
Alfabetisch zoeken. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels. Nederlands
Het arrondissement Duinkerke van het Noorderdepartementook wel de Nederlands Westhoek genoemd, is vanouds een Nederlandstalig gebied in Frankrijk. Ga naar de inhoud. Australië had ook te maken met grote Nederlandse immigratie. Door de moderne mobiliteit zijn de deelnemers aan deze gemeenschap Nederlands geworden en herkennen zij zich anaal minder in een 'eigen taal'. Daar Nederland en België beide koloniale machten waren, ging het Nederlands ook Nederlands rol spelen in de desbetreffende koloniën. Maar deze cursussen concurreren Cumshot weer met die in het Nederlands, welke populair zijn bij degenen welke om meer praktische redenen Nederlands willen leggen in Vlaanderen en Nederland.