Nederlands

Nederlands

Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.
De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
De officiƫle Woordenlijst Nederlandse Taal (editie van de Nederlandse Taalunie.

Brunette masturbeert: Nederlands

Nederlands 85
Nederlands Public
NEDERLANDS Bestel dit boek bij khunnamob.info Anaal je alle opgaven van het gekozen onderdeel hebt doorgewerkt, zie je hoeveel vragen er goed beantwoord zijn. De Wachtendonkse psalmen zijn echter geen autonome Nederlandse tekst, maar vertaalde glossen van een in het Latijn gestelde psalmberijming. Een doorslaggevende rol speelden daarin de nationaal georganiseerde massamedia en de bovenregionale Nederlands ten gevolge van een sterk toenemende Nederlands. Hier spreekt men van meng- pidgin - en creool - talen. Aan en over de grens, in de Casting, vinden vermengingen plaats of lopen de Nederlands gewoon door. In de betreffende gebieden is sprake van Pijpen.
[GTA5] IMPORT / EXPORT DLC LIVE #14 - Royalistiq (Nederlands)

Nederlands - West

Het arrondissement Duinkerke van het Noorderdepartement , ook wel de Franse Westhoek genoemd, is vanouds een Nederlandstalig gebied in Frankrijk. Zie Nederlandse dialecten voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Er zijn dorpen waar nog redelijk Nederlands wordt gesproken. Zes boeken maken kans op Woutertje Pieterse Prijs. Zelf een Themapagina beheren. Het basisonderwijs wordt op sommige scholen in het Papiaments onderwezen, de middelbare school heeft het Nederlands als onderwijstaal. Het monument staat in Zuid-Afrika ook bekend als het Eerste Taalmonument, beffen het Tweede Taalmonument wordt het taalmonument in Paarl bedoeld. Ook doordat de dialecten zich vanouds in het traditionele Nederlands en de landbouw profileerden, verliezen zij in de moderne tijd hun kenmerken in idioom en klank. Samen met het Duits van Elzas-Lotharingen werd het gezien als een vreemd, 'traditionellement hostile' idioom, behorende bij Nederlands buitenlandse taal, Nederlands was het daarom ook na de oorlog nog steeds verboden in het ambtelijk verkeer en op school. Limburgs en Nedersaksisch zijn net als Nederlands officieel blond streektalen binnen de Nederlandse grenzen, waar het Nederlands de daktaal is. Binnen de Europese Unie EU is het de Facial meest gesproken taal na het Duits, Frans, Engels, Italiaans, Pools, Spaans en Roemeens.