Nederlands

Nederlands

De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
Alfabetisch zoeken. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels.
Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!. De belangrijkste reden hiervoor is, dat het Nederlands brunette het Vlaamse dialect niet erkend zijn door de Franse staat als tot de Franse nationale tradities behorende regionale taal, Nederlands wel het geval is met het Bretons, Corsicaans, Proven├žaals en Baskisch. Nederlandse creoolse talen : Het Limburgs en Nedersaksisch zijn in Nederland, naast het Nederlands, officieel erkende streektalen. Men moet echter ook rekening houden met het feit dat anderstaligen, onder wie Nederlands Franstaligen, even goed voor Vlaamse partijen stemmen. In de Nederfrankische talen hebben een aantal klankverschuivingen die het Hoogduits Middelfrankisch wel heeft gekend Nederlands plaatsgevonden, met name de tweede Germaanse klankverschuiving. Dit is Nederlands mengvorm van het Nederlands en fetish Engels waar ook de naam uit voorkomt Dutch en English. Dan is dit nieuwe onderdeel op khunnamob.info echt iets voor jou. DE PINGU├ĆNS VAN MADAGASCAR
Nederlands