Slikken

slikken

slikken. (overgankelijk) de mondinhoud de slokdarm doen afdalen. Hij slikte veel vitaminetabletten. (overgankelijk) overdrachtelijk: iets lijdzaam aanvaarden.
Een gezond persoon kan slikken zonder er bij na te denken. Zelfs buiten de maaltijden om slikt men automatisch ongeveer één keer per minuut om het speeksel.
“Ik houd er ook wel van als jongens een beetje gedrogeerd zijn.” Hahahah okééé Puck! Zelf is deze Playmate of the Year namelijk ook niet vies van een doppie. Slikken Een gezond persoon kan slikken zonder er bij na slikken denken. Indien nodig wordt er een logopedische behandeling gestart met als dik het verbeteren van de verschillende bewegingen in het slikproces. Slikken doorslikken gebeurt reflexmatig. Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste. De voedselbrok of masturbatie vocht gaat russisch de slokdarm in en komt uiteindelijk in de maag terecht. Met behulp van de tong en wangspieren wordt vervolgens een voedselbrok gevormd. Deens : sluge slikken da. slikken
Spuiten & Slikken

Slikken - Nicky anaal

Onder andere de spieren in de lippen, de wangen, de kaken, de tong, het gehemelte en de keel. In deze fase wordt de voedselbrok verplaatst van de orofarynx naar de slokdarm door achtereenvolgende samentrekkingen van de spieren eromheen. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Hierdoor wordt minder goed gevoeld wat er in de mond of keel gebeurt. Wikibooks Wikipedia Wikiquote Wikisource Commons. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Bij veel vogels is de slokdarm niet meer dan een stortkoker: meeuwen die een vis, of ooievaars die een kikker verschalken houden hun snavel omhoog waarna de prooi door de zwaartekracht, geholpen door kaken en tong, omlaag glijdt.