Tiener

tiener

5 puzzelwoorden gevonden voor ` Tiener ` Tiener (5); Tiener aan de galg (crypt.) (1); Tiener die voor galg (en rad) opg (1); Tiener op de albert Cuyp (crypt.).
Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de.
Betekenis ' tiener '. Je hebt gezocht op het woord: tiener. tie┬Ěner (de; m,v; meervoud: tieners) van jaar. Dit woord opzoeken in onze grootste.

Tiener - kwartetten

Welkom bij het puzzelwoordenboek waar je wat van opsteekt! Wat is de betekenis van de laatste gedichten van Rogi Wieg? Tiener ben je echt vanaf je tiende verjaardag tot je twintigste. De community van GoeieVraag staat voor je klaar! Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Hoe kan ik een video toevoegen? Tijdens de tienerjaren wordt een belangrijk deel van de persoonlijkheid ontwikkeld. Je kunt alleen een video toevoegen tiener vingeren op een andere video-website staat. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Tiener woord was onderhevig aan de Nieuwnederlandse sjwa-apocope. Naast de gebruikelijke dronken kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Stel zelf een vraag.
tiener Arabische tiener opgepakt voor flirten op YouTube - How old are you ? FUNNY 2016