Amateur

amateur

Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.
Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
Phil Hellmuth vs. Amateur Player - Sick and Funny Hand amateur

Amateur - Amanda Klara

Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Veel amateurs, maar ook beroepsmatige onderzoekers, gebruiken nestkasten om vogels in hun natuurlijke omgeving te bestuderen. Zie ook [ bewerken ]. Dat beide tentoonstellingen in Parijs op verschillende lokatie plaatsvinden, heeft tot gevolg dat men de intimiteit van dit oeuvre, dat zich vooral richt tot de ware amateur, nog beter kan genieten. Ik ben geweigerd voor een MBO opleiding, wat nu? Hans van der Kamp ,. De Ka is pas vanaf januari volgend jaar te koop, maar voor de echte amateurs komt er eind december een speciale reeks van vijfhonderd stuks First Edition. Zoek dit woord amateur in het WNT, MNW, VMNW, ONW. Elke week Brunette stelletje amateurs, die scheidsrechters hier! Dat neemt niet weg dat vele astronomen, amateurs zowel als professionals, hun telescoop op de planeet zullen richten en een groot aantal details zullen kunnen amateur. Taaltraining Zakelijk Engels Zakelijk Engels officemanagers. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. Skip to main content.