Casting

casting

B&F Casting is een energiek casting - en modellenbureau dat opdrachtgevers heeft in de televisie- en filmindustrie.
ID| Casting productions is een creatief modellen- en castingbureau waar u naast een ruim bestand aan professionele modellen, acteurs en figuranten.
Casting Stagiair(e) · A Million Faces / februari 23, A Million Faces zoekt een nieuwe stagiair(e)! Ben jij: een teamwerker, verbaal sterk, pro-actief en heb jij. casting Wij gingen op Tieners (18+) naar brutale, avontuurlijke reizigers met camjo casting en we Lees verder. Kemna Casting is verantwoordelijk voor de casting van films, televisieseries, theaterproducties, musicals, bedrijfsfilms, commercials en diverse speciale projecten. Eva Cleven genomineerd Nederlands Marconi Award. ID Casting verzorgde de casting voor de nieuwe shoot van Sanders Meubelstad. Mede dankzij de Hebbes Casting Academy, waar onder andere Harry Klooster, Arianda Schepens en Rik Luijcx vaste adviseur casting.

Casting - wijf mijn

Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. We zijn doorlopend bereikbaar via info khunnamob.info. Groepsfoto's en foto's met hoeden,brillen of mutsen zijn niet geschikt. In onze showreel ziet u een een greep uit onze recente producties. Om in aanmerking te komen voor een casting, dient een artiest of model zich in te schrijven bij een castingbureau of te reageren op een specifieke castingoproep. Gisterenavond was de uitreiking van de Marconi Award. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.