Nederlands

Nederlands

khunnamob.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.
Alfabetisch zoeken. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels.
Nederlands 192 FUTDRAFT CHALLENGE #7 - FIFA 17 NEDERLANDS!

Het mondje: Nederlands

Nederlands 220
PIJPEN 978
Nederlands Er was een grote haat jegens Nederland, maar er was respect voor de Nederlandse taal. Historisch behoort het Gronings tot de Nedersaksische dialectgroep in noordwestelijk Duitsland. khunnamob.info onderscheidt de volgende niveaus:. Volg de Taalunie op Twitter. In de Reformatie waren het vooral de Bijbelvertalingen en religieuze traktaten waarmee een brede verspreiding werd beoogd, en welke daarom Gangbang in Nederlands algemene schrijftaal werden gesteld. Ook worden steeds meer straatnamen 'vervlaamst', dat wil zeggen dat de verfranste vorm of de vervanging door Franse Nederlands wordt teruggedraaid naar de oorspronkelijke versie.
Nederlands 102
Nederlands 530