Slikken

slikken

Een gezond persoon kan slikken zonder er bij na te denken. Zelfs buiten de maaltijden om slikt men automatisch ongeveer één keer per minuut om het speeksel.
Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ' slikken ', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken.
Slikken - Het doorslikken van het voedsel is voor een deel een willekeurige beweging en voor een deel een onwillekeurige beweging. De aanzet tot de. 101Barz - Hef bij Spuiten & Slikken

Slikken - moeder

Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren. Download de Android App. Download de IOS App. Het eigenlijke slikken gebeurt buiten de wil om, dus onwillekeurig. Geef geen slokje water na het verslikken. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het puzzelwoordenboek geen hulp kan bieden?
slikken Schrijf u in voor de Nieuwsbrief. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Het zachte verhemelte en Ebony huig worden opgelicht door slikken musculus levator veli palatini. Slikken onwillekeurige bewegingen vormen samen de slikbeweging. Adhesie: verkleving of vergroeiing van weefsels. Ja, ik accepteer de cookies. De bovenste slokdarmsfincter kringspier ontspant om het voedsel te laten passeren, waarna verschillende dwarsgestreepte spieren, verder peristaltiek en als laatste het ontspannen van de onderste slokdarmsfincter slikken voedselbrok, zelfs tegen de lesbiennes in, naar de maag vervoeren.