Tiener

tiener

5 puzzelwoorden gevonden voor ` Tiener ` Tiener (5); Tiener aan de galg (crypt.) (1); Tiener die voor galg (en rad) opg (1); Tiener op de albert Cuyp (crypt.).
Van je 13e tot en met je 17e, in nederland ben je vanaf je 18e volwassen en vanaf je 21e onafhankelijk. 6 jaar geleden. 0 0. 0 0. Reactie plaatsen. Karena.
Een jongen uit Capelle aan den IJssel is zondagavond in de kraag gevat vlak nadat hij een vrouw had beroofd. Dat gebeurde op het. tiener

Tiener - ook

Over Van Dale Taaltrainingen Trainingsvormen. Misschien is je antwoord al gegeven? Welkom bij het puzzelwoordenboek waar je wat van opsteekt! Kent iedere Nederlander geslacht van elke zelfstandige naamvoorden? Taalpodium Inloggen Van Dale Online. Wil je meer woorden en mogelijkheden? khunnamob.infoipt "khunnamob.info", function {. Hoe kan ik een video toevoegen? Geef antwoord op de gestelde vraag. Antwoord nodig in deze categorie. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Over Amateur Dale Vertalingen.

Tiener - Blondje

Het zelfstandig gebruikte rangtelwoord tiende , als naam voor een belasting aan gebruikers van gepachte grond, die bestond uit ongeveer een tiende deel van de daarop geoogste gewassen of geboren dieren, te betalen aan de landheer. GoeieVraag is geen forum. Maar het wordt puur door de leeftijd bepaald, en niet door het al dan niet aan het puberen zijn. Over Van Dale Vertalingen. Krijg antwoord op die ene vraag. Populaire vragen in deze categorie. Misschien is je antwoord al gegeven?