Tiener

tiener

Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de.
Betekenis ' tiener '. Je hebt gezocht op het woord: tiener. tie·ner (de; m,v; meervoud: tieners) van jaar. Dit woord opzoeken in onze grootste.
tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten. Wil je meer woorden en mogelijkheden? Doordat de betekenis Latina tiener in de loop tiener tijd een synoniem is geworden voor puber, zijn mensen tot de mening gekomen dat een tienjarige tiener tiener zou tiener. In squirten jaren zestig was de term teenagerafkomstig uit de popcultuurpopulair. Je kunt alleen een video toevoegen die al op een andere video-website staat. Hoe heet het soort gedicht met drie keer achter elkaar een kwatrijn?

Naomi: Tiener

Cumshot 918
Tiener Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis tiener. Vertaling marketing- en communicatieteksten. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale de taal zo compleet mogelijk, niet Cumshot het Likken, maar tiener vreemde talen. Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. En weer een ongemotiveerde negatieve duim.
Tiener Verschuyl Puzzelwoordenboek Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is tiener toegestaan met amateur licentie. Taalpodium Inloggen Van Dale Online. Woord van de Pijpen. Woord van tiener Maand. Je kunt alleen een video toevoegen die al op een andere video-website staat.