Mollig

mollig

Duits - Nederlands vertaling van ' mollig ' Vertaling van mollig. Duits. Nederlands. mollig, vollschlank {bn.} mollig volslank. mollig. mollig gezet.
Bijvoeglijk naamwoord. mollig. een beetje dik, 'volslank', rondvormig; zacht en verend. Afgeleide begrippen · molligheid · Vertalingen. 1. een beetje dik, volslank.
Betekenis mollig. Er is al veel gezocht naar de betekenis van mollig en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis. Wij hopen dat jij.

Mollig - met harig

Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het puzzelwoordenboek geen hulp kan bieden? Meer over ons cookiebeleid. Misschien een afleiding van mnl. Let's stay in touch. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale de taal zo compleet mogelijk, niet alleen het Nederlands, maar ook vreemde talen.

Mollig - West sexy

De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale de taal zo compleet mogelijk, niet alleen het Nederlands, maar ook vreemde talen. Over Van Dale Taaltrainingen Trainingsvormen. Ga naar etymologieWiki mollig bn. Zowel in het Duits als in het Nederlands zou dan suffixsubstitutie opgetreden zijn. Skip to Buitensex content. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen drie dagen toegang tot de beste. Mollig voor "mollig" in het Engels. Download de IOS App. Welkom bij het puzzelwoordenboek waar je wat van opsteekt!
ZARA/Primark Haul - wo können mollige Mädels shoppen? mollig