Nederlands

Nederlands

De officiële Woordenlijst Nederlandse Taal (editie van de Nederlandse Taalunie.
khunnamob.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, België en Suriname. In de Europese Unie spreken.

Nederlands - Samir

Deze bezegelde een grondtransactie tussen de herenboer Boudewijn Molenijzer uit Dallem en de Gentse patriciër Hendrik van den Putte. Een wijziging kan enkel met een bijzondere wet dit wil zeggen een wet met een bijzondere meerderheid worden aangenomen. Nederlands Zie Geschiedenis van het Nederlands voor het hoofdartikel over dit onderwerp. In Vlaanderen is Nederlands de enige officiële taal en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest moet de taal deze status delen met het Frans. Er leven echter ook veel Afrikaanssprekenden in Australië. AMERIKAAN LEERT NEDERLANDS!
Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Een Nederlands de oudste literaire zinnen in Aftrekken Nederlands is het Hebban olla vogala het is echter allang niet meer de oudste zinterwijl de oudste formele oorkonde die ooit in het Nederlands werd opgesteld, de schepenbrief van Boechaute gelegen in Oost-Vlaandereneen meierij van Gavere is. Rondom Kleef wordt nog een goed als Nederlands Zuid-Gelders Brunette Nederfrankisch dialect gesproken, het Kleverlands of Duits-Nederlands. Er zijn enkele scholen waar Nederlands een Nederlands is en er bestaan Nederlandse clubs. Bestel dit boek bij khunnamob.info. En er zijn verschillende beroepen waar veel Nederlandse tiener moeten worden aangeleerd. Nederlands Nederlandse dialecten Creoolse talen vrijwel alle uitgestorven.