Slikken

slikken

Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ' slikken ', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken.
Slikken is een ingewikkeld proces waar veel spieren en zenuwen bij betrokken zijn, onder andere van je lippen, tong, kaak, wangen en je keel. Het slikproces.
slikken. (overgankelijk) de mondinhoud de slokdarm doen afdalen. Hij slikte veel vitaminetabletten. (overgankelijk) overdrachtelijk: iets lijdzaam aanvaarden.

Slikken - milf overwint

De keelholte bevat dan ook bovenaan meer dwarsgestreept willekeurig spierweefsel en onderaan meer glad onwillekeurig spierweefsel. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Het eigenlijke slikken gebeurt buiten de wil om, dus onwillekeurig. Eten en slikken zijn activiteiten waarbij meerdere neurologische centra, zenuwen en spieren zijn betrokken. Pools : połykać   pl. Verder wordt beschreven wat u zelf kunt doen om zo veilig mogelijk te eten en te drinken. In deze fase wordt de voedselbrok verplaatst van de orofarynx naar de slokdarm door achtereenvolgende samentrekkingen van de spieren eromheen. slikken

Blondje bevrijdt: Slikken

Amateur 355
Slikken 458
Orgie Tieners
Cumshot Ja, ik accepteer de cookies Please click here if swallow are not redirected within a few seconds. Bij terminale patiënten wordt slikken vaak problematisch met het risico van slikken van speeksel in de keelholte en eventueel in de longen. Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste. Dit maakt het alleen maar erger, omdat de hoestprikkel weer uitgelokt kan worden. Amateur niet tussen de schouders slaan!
Creampie 213