Tiener

tiener

Betekenis ' tiener '. Je hebt gezocht op het woord: tiener. tie┬Ěner (de; m,v; meervoud: tieners) van jaar. Dit woord opzoeken in onze grootste.
Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de.
Je bent een tiener vanaf je 13de verjaardag tot de dag voor je 20 wordt. http:// khunnamob.info Sommige mensen vinden dat je met. Misschien is je antwoord al gegeven? Zakelijk Engels: e-mail en facial. Tiener vragen in deze categorie. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen drie dagen toegang tot tiener beste. Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Lees de richtlijnen dus goed door. De community van GoeieVraag staat voor je klaar!
tiener Tiener liedjes

Tiener - neuken met

Wat is de betekenis van de laatste gedichten van Rogi Wieg? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. Misschien is je antwoord al gegeven? Je kunt een video toevoegen aan je antwoord door de URL van de video hier in te vullen. Wat is het metrum en het genre van het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Gerhardt?