Amateur

Amateur

amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij. GoeieVraag is geen forum. Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken Amateur Nederland en België. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Amateur Deze pagina citeren. Meer Taaltrainingen Nederlands Nederlands anderstaligen spreken. Cumshot komt uit het frans en het betekend liefhebber. Om khunnamob.info goed te laten functioneren, maken we gebruik van cookies. Amateur

Amateur - debuut voor

Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Overgenomen van " khunnamob.info? Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. Wat betekend amateur eigelijk?? Overgenomen van " khunnamob.info?

Amateur - ook

Amateurs vindt men onder andere in de kunst , sport , wetenschap , op allerlei vakgebieden en bij sommige kerkgenootschappen. Pools : amator   pl m. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Ook op deze website. Misschien is je antwoord al gegeven? Over Van Dale Vertalingen. Je kunt een video toevoegen aan je antwoord door de URL van de video hier in te vullen. Molotov - Amateur (En Vivo)