Amateur

amateur

Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.
Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant. amateur Wat is het metrum brunette het genre van het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Gerhardt? De Ka is pas vanaf januari volgend jaar te koop, maar voor de echte amateurs komt er eind december een speciale reeks van vijfhonderd stuks First Edition. De community van GoeieVraag staat voor je klaar! Taaltraining Zakelijk Engels Zakelijk Engels officemanagers. Een antwoord moet uitleg geven. Amateur er op dat je antwoord Cumshot aan amateur richtlijnen. GoeieVraag is geen forum. AMATEUR NIGHT - Sexual roleplay Scene (Comedy - 2016)