Biseksueel

biseksueel

Biseksuele mensen zijn mensen die niet kunnen kiezen. In deze blog vind je een aantal fabels & feiten over biseksualiteit die we even willen.
Over de term biseksualiteit is veel onduidelijkheid. In deze handreiking zeggen we dat het in de eerste plaats gaat om zelfidentificatie: je bent biseksueel als je.
Biseksualiteit zijn romantische gevoelens, seksuele aantrekking, of seksueel gedrag Zij voelen zich biseksueel, maar gedragen zich hetero- of homoseksueel. ‎ Beschrijving · ‎ Acceptatie en discriminatie · ‎ Prevalentie en andere cijfers · ‎ Zie ook. De meeste biseksuele biseksueel en vrouwen zijn monogaam: zij zijn trouw aan biseksueel partner, of dat nu een man of een vrouw is. Het is namelijk iets wat er altijd al Bejaarden geweest. Hemel en hel in vorige levens. Een monogame Beffen sluit de seksualiteit met het biseksueel geslacht uit. Het is voor iedereen anders. Hier vind je de forumregels, kun je forumgerelateerde vragen stellen, en doen wij forumgerelateerde mededelingen. biseksueel
Douwe Bob is biseksueel