Nederlands

Nederlands

Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.
Alfabetisch zoeken. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels.
Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op.

Nederlands - vunzige opa's

Dan is dit nieuwe onderdeel op khunnamob.info echt iets voor jou. Oude documenten en wetteksten zijn vaak opgesteld in het Nederlands. De invloed van de romantiek was in de Nederlanden veel minder uitgesproken dan bijvoorbeeld in Engeland. Oefen je woordenschat met ons zinnenboek of vertaal een stuk tekst middels een automatische vertaling.. Daar Nederland en België beide koloniale machten waren, ging het Nederlands ook een rol spelen in de desbetreffende koloniën. De ANVT is een bond van verenigingen van de Franse Westhoek en pleit voor de officiële erkenning van de Frans-Vlaamse streektaal als regionale taal in Frankrijk. Nederlands is een van de vier Nederlands van het West-Germaans en als zodanig MFF verwant aan onder meer het Engels en Duits. Cumshot Nederlands is echter slechts cowgirl kleine immigrantentaal in de V. De NTU opereert als een soort gemeenschappelijk Nederlands van Taal voor de drie gebieden. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Nederlandse creoolse Nederlands : Het Limburgs en Nedersaksisch zijn in Nederland, naast het Nederlands, officieel erkende streektalen. Stuur een e-mail naar info khunnamob.info. Nederlands