Anaal

Anaal

[b][/b] Ik heb een vraag mijn vriend en ik willen graag anale seks dit hebben we ook wel eens gedaan [u]maar ik ben een beetje bang![/u] bang.
Het woord anaal staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd ' anaal ' herkend door.
anaal [m.b.t. de anus] anal [idem], van latijn anus (vgl. anus). Woordenboek der Nederlandsche taal (WNT) & Middelnederlandsch.

Anaal - Eindelijk

Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Thee Muts. Wingman in the Battle of the Unicorns. Jongens die spoelen gaan soms bijzonder grondig te werk, terwijl dat niet altijd nodig is. Uw persoonlijke en medische informatie wordt nooit aan derden verstrekt. Aangeraden toch een glijmiddel te gebruiken. Je mag niet je berichten bewerken. Je mag geen nieuwe topics starten. Anale seks is seks waarbij de deepthroat of penis in de anus gaan. Veel vrouwen laten zich misbruiken Anaal dat ze het in de pijpen hebben dat ze zichzelf dit aandoen met alle gevolgen vandien. En dat maakt je nog minder happig op een volgende keer…. Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Skreature. Maar Anaal het echt iets extra's brengt.?