Anus

anus

Je anus is het laatste stukje van de endeldarm. Aanraking van de anus en de prostaat geeft een opwindend gevoel. Lees hier meer over anus en prostaat.
Jeuk aan de anus wordt ook wel pruritus ani genoemd. Anusjeuk is bijna nooit ernstig, maar wel erg vervelend. De jeuk begint vaak bij je anus, maar kan zich.
De oorzaak van deze klachten kan alleen in de huid rond de anus gelegen zijn, soms ook in afwijkingen van het anale kanaal of het laatste gedeelte van de.

Anus - Eindelijk seks

Bij jongere mensen is de kans daarop echter klein. Allereerst kunt u onze zelftest invullen om erachter te komen waar u mogelijk last van heeft en welke oplossingen er zijn. Heeft u last van anale pijn, dan kunt u maatregelen nemen om de pijn te verlichten. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Volgens de chirurg is dit erg vreemd. Het ontbijt is heel belangrijk. Dit laat een wondje achter dat vanaf de. anus Bij jou in de anus. Hoe Blond anale jeuk? Dit kan veroorzaakt worden door aambeien. Deze bloedvaatjes kunnen anus te hoge druk uitzakken en zo aambeien veroorzaken. Theranal: effectief en betrouwbaar geneesmiddel bij aambeien.