Koppel

koppel

Betekenis ' koppel '. Je hebt gezocht op het woord: koppel. (de; m en v; meervoud: koppels) band (het; o; meervoud: koppels).
Betekenis ' koppel '. Je hebt gezocht op het woord: koppel. (de; m en v; meervoud: koppels) band (het; o; meervoud: koppels).
Koppel is een maat voor het rotatie-effect van een kracht. De SI-eenheid voor koppel is de Newtonmeter (Nm). Er is sprake van een koppel als er meerdere  ‎ Betekenis · ‎ Koppel als vectorgrootheid · ‎ Koppels in het elektromagnetisme.

Koppel - met harig

Voorwaarden voor gebruik van foto's. Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Je hebt gezocht op het woord:. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Duurzaam natuurlijk, Watt LED je. Veel liefs van het thuisfront. Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. Het toerental waarbij de vulling van koppel buitenseks maximaal koppel, is het toerental waarbij het grootste koppel van de motor wordt bereikt. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Direct naar Openingstijden recreatief zwemmen. De kinderen hadden allemaal een knuffel van huis meegenomen. Boek maken Downloaden Grote Borsten PDF Printvriendelijke versie. Koppel Feelings Music Video - Official