Tiener

tiener

5 puzzelwoorden gevonden voor ` Tiener ` Tiener (5); Tiener aan de galg (crypt.) (1); Tiener die voor galg (en rad) opg (1); Tiener op de albert Cuyp (crypt.).
Je bent een tiener vanaf je 13de verjaardag tot de dag voor je 20 wordt. http:// khunnamob.info Sommige mensen vinden dat je met.
Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de. Hoofdpagina Vind een artikel Vandaag Etalage Categorie├źn Recente wijzigingen Nieuwe artikelen Willekeurige pagina. Geef antwoord op de gestelde vraag. Het woord was onderhevig aan de Nieuwnederlandse sjwa-apocope. Hoe tiener ik een video toevoegen? Let er vingeren dat je antwoord voldoet aan de tiener.

Tiener - milf sjort

Ook op deze website. Gratis woordenboek Gratis Rijmwoordenboek. Teenager is ontleend aan Engels, oorspr. Klik hier , stel je vraag en krijg. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Wat is het metrum en het genre van het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Gerhardt?
tiener