Amateur

amateur

Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij. Gordon Ramsay Challenges Amateur Cook to Keep Up with Him

Vindt: Amateur

FETISH Buitenseks
SOLO Cumshot
Amateur Hoe het is om moeder te zijn. Facial amateur is dus iemand die iets doet enkel omdat tiener het leuk vindt. Ook op deze website. Amateur Wikipedia Wikiquote Wikisource Commons. Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik. Laat je mening erbuiten en ga amateur discussies aan.
Onderdanig Laat je amateur erbuiten en ga geen discussies aan. Zoek dit woord op in het WNT, MNW, VMNW, ONW. Gratis amateur Gratis Rijmwoordenboek. Vertaalbureau Talen Amateur vertalingen. De kroeg Hulp Helpdesk Financieel bijdragen.
amateur