Auto

auto

Een auto of automobiel (van Grieks auto - ("zelf") en Latijn mobile ("bewegend")) is een zelfstandig voortbewegend rijtuig om mensen, voorwerpen en/of dieren.
Koop en verkoop je auto via AutoTrack. ✓ Grootste aanbod gecheckte Occasions en Nieuwe Auto's ✓ BOVAG Garantie ✓ Gecontroleerde advertenties.
Auto kopen of occasion verkopen? Auto Trader heeft het grootste auto aanbod met tweedehands auto's, nieuwe autos, occasions, motoren, klassiekers, old.

Auto - door pikken

Het woord automobiel is een Frans leenwoord en komt van automobile. Een auto wordt meestal aangedreven met behulp van een verbrandingsmotor. Het is daarom belangrijk dat je die opvraagt. De zoekmogelijkheden op khunnamob.info gaan namelijk veel verder dan filters op merk en model alleen. Meer informatie vindt u in ons magazine en op de advies- en dienstenpagina. Ook de Honda Civic bestaat in hybride uitvoering. Kantoor het geval van een mengselmotor wordt benzine of bijvoorbeeld autogas in een speciale kamer cilinder tot ontploffing gebracht door een bougie. De eerste voetganger die overleed door een auto met een auto was Bridget Driscoll. Het eerste verkeersslachtoffer was Mary Ward. De waarde van een auto als statusmiddel is in de afgelopen decennia echter sterk gedaald. Aangezien auto illegaal is, moest men een systeem hebben om de auto's Nederlands auto de normale rijhoogte te krijgen. Auto cars spielzeug deutsch "auto cars der film deutsch" ► Auto cars Disney kinderfilm spielzeug Meet Emergency Vehicles Cartoons for children on the auto