Kwartet

kwartet

Kwartet is een kaartspel waarin getracht moet worden zo veel mogelijk kwartetten (vier bij elkaar horende kaarten) te verzamelen. Een kwartetspel bestaat dan  ‎ De kaarten · ‎ Spelverloop · ‎ Technisch kwartet · ‎ Geschiedenis.
Kwartetten? Hoe ging dat ook al weer? Lees hier de belangrijkste spelregels en maak meteen een kwartetspel met je eigen foto's en teksten.
1) in muziek: vier muzikanten of zangers. (2) muziekstuk voor vier partijen vb: Beethoven schreef dit kwartet toen hij nog jong wasmuziekgezelschap be. kwartet FIFA KWARTET VS FC ROELIE #2

Kwartet - brunette masturbeert

Als je aan de beurt bent, vraag je aan één van de andere spelers een kaart die je niet hebt. Als het spel met twee spelers gespeeld wordt, is een pot nodig. Kwartetten zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen, zodat je prima kan aansluiten bij de interesse en belevingswereld van de spelers. Dit hoeft overigens niet aan dezelfde speler.. Het spel is eenvoudig waardoor het vooral onder kinderen populair is. De speler met de meeste kwartetten is de winnaar van het spel.