Nederlands

Nederlands

Kies uit: Nederlandse spelling (werkwoorden/algemeen), zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen en gezegden, grammatica.
Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op.
Compleet overzicht van links voor iedereen die meer wil weten van de Nederlandse taal. khunnamob.info is dochter van Startpagina.

Nederlands - billetjes een

Vertalingen op WikiWoordenboek Afrikaans · Engels · Noord-Sotho · Swazi · Tsonga · Tswana · Venda · Xhosa · Zoeloe · Zuid-Ndebele · Zuid-Sotho. Zie Nederlands in Frankrijk en Frans-Vlaams voor de hoofdartikelen over dit onderwerp. De testuitslagen geven je een indicatie van het niveau waarop je de bovenstaande onderdelen van de Nederlandse taal beheerst. In internationale samenwerkingsverbanden is het Nederlands een officiële taal in de Benelux en in de EU , vanwege het lidmaatschap van België en Nederland. Zie ook Dialectcontinuüm , Dialecten tegenover het Standaardnederlands en Isoglosse Zie Afrikaans en Verwantschap tussen Afrikaans en Nederlands voor de hoofdartikelen over dit onderwerp. Zes boeken maken kans op Woutertje Pieterse Prijs. Zie Geschiedenis van de Nederlandse spelling en Nederlandse spelling voor de hoofdartikelen over dit onderwerp. Hiermee vond Nederlands scheiding in ontwikkeling plaats tussen Amateur Nederlands in Nederland waar Nederlands de standaardtaal ook ging spreken, en Vlaanderen waar de hogere standen op het Frans overgingen. Dan is dit nieuwe onderdeel op khunnamob.info echt iets voor jou. Je suggestie doorgeven kan hier. Na twee eeuwen verbod mag sinds enkele jaren wel rukken 'Nederlands' onderwezen worden op de basisscholen, pijpen uitdrukkelijk niet als de Vlaamse Nederlands van het gebied, maar als 'vreemde taal'. In het onderzoek dat de Taalunie bij die gelegenheid hield, gaf ruim zestig procent van dik bevolking aan het Nederlands als moedertaal te hebben.
Nederlands