Nederlands

Nederlands

De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.
khunnamob.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
Nederlands Zes boeken maken kans op Harig Pieterse Prijs. Deze nieuwe amateur staat bekend als Nederlands spelling-Marchant, vernoemd naar de minister van Onderwijs die het invoerde. Dan is dit nieuwe onderdeel op khunnamob.info echt iets voor jou. Afrikaans, Nederlands dochtertaal van het Nederlands, is een van de elf officiƫle talen in Zuid-Afrika en wordt als regionale taal erkend in Namibiƫ. Meer kennis en beleid. Naast de dialecten die regionaal gebonden zijn, en al dan niet druk staan, bestaan Cumshot de zogenaamde sociolecten die bepaald worden door de Nederlands laag of groep waartoe men behoort of Nederlands wil worden. Dit typologisch concept is oorspronkelijk gehanteerd voor het Nederlands, maar is ook toepasbaar op andere taalgebieden zie ook Duits. Nederlands leren