Tiener

tiener

Je bent een tiener vanaf je 13de verjaardag tot de dag voor je 20 wordt. http:// khunnamob.info Sommige mensen vinden dat je met.
Van je 13e tot en met je 17e, in nederland ben je vanaf je 18e volwassen en vanaf je 21e onafhankelijk. 6 jaar geleden. 0 0. 0 0. Reactie plaatsen. Karena.
1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3. tiener GoeieVraag is geen forum. Hoe het is om MILF te zijn. Vergelijk het tiener twintiger, dertiger, tiener, vijftiger, enzovoort. Een antwoord moet uitleg geven. Tijdens de tienerjaren wordt een belangrijk deel van de persoonlijkheid ontwikkeld. Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en Amateur. Let er op dat je antwoord voldoet aan de richtlijnen.

Tiener - compilatie top

Als jouw bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal het moderatie team het moeten aanpassen. Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters. Stel zelf een vraag. Welkom bij het puzzelwoordenboek waar je wat van opsteekt! Overgenomen van " khunnamob.info? Check dus eerst of je antwoord er al bij staat. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak.