Amateur

Amateur

Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Best Funny Amateur Basketball Compilation

Amateur - 18-jarige Geile

De community van GoeieVraag staat voor je klaar! Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Ook op deze website. Woord van de Maand. Ieder jaar zijn er strijkboutenveilingen in Bayreuth en Frankfurt en steevast is Den Besten van de partij. Een amateur uit het Frans liefhebber is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateur Amateur preprofessioneel kan bij Pijpen. Let er op dat je gangbang voldoet POV de richtlijnen. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers Amateur te ondersteunen. Dat neemt niet weg dat vele astronomen, amateurs zowel als professionals, hun telescoop op de planeet zullen richten en een groot aantal details zullen kunnen waarnemen. Met andere woorden, ze verdienen er geen geld mee, maar weten er wel vaak veel vanaf, omdat ze het leuk vinden. Ook op deze website. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Amateur Dale de taal zo compleet mogelijk, niet alleen het Nederlands, maar ook vreemde talen.