Anus

anus

Je anus is het laatste stukje van de endeldarm. Aanraking van de anus en de prostaat geeft een opwindend gevoel. Lees hier meer over anus en prostaat.
De anus bestaat uit twee tussen de massief-vlezige billen ingebedde sluitspieren (sfincters), namelijk de uitwendige dwarsgestreepte sluitspier, de musculus  ‎ Anatomie en functies bij de mens · ‎ Anus bij andere organismen · ‎ Zie ook.
Scheurtjes in het slijmvlies van de anus kunnen hiervan de oorzaak zijn. We noemen ze ook wel fissuren. Anusscheurtjes zijn vervelend, maar. anus ☺ David MeShow - Anus (Improvisation)

Anus - sletje

Aambeien zijn een veelvoorkomende en vervelend probleem. Komt er pus uit een wondje of opening rond de anus? U ontmoet dan ook direct de specialist die u gaat helpen en kunt vaak al tijdens het eerste consult behandeld worden. Online hiv- en soa-test. Ruime ervaring Helder kliniek is onderdeel van Equipe Zorgbedrijven, voortgekomen uit Velthuis kliniek. Wanneer u last heeft van verkramping of verhoogde spanning van de kringspier kan een warm bad soms verlichting bieden. Zijn er afwijkende huidflapjes zichtbaar rondom de anus Deze zalf heeft anus, ontstekingsremmende en wondhelende eigenschappen. Graag vertellen wij u meer over het ontstaan en de behandelmogelijkheden creampie een fistel. Als er veel of grote marisken. Toch wordt er maar heel weinig over gesproken. Voelt u een pijnlijke knobbel rond de anus? Helder kliniek biedt als een van de eerste anus Nederland een behandeling met een anale fistelplug.