Nederlands

Nederlands

Compleet overzicht van links voor iedereen die meer wil weten van de Nederlandse taal. khunnamob.info is dochter van Startpagina.
De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op. Zes boeken maken kans op Woutertje Pieterse Prijs. Een toenemend aantal basisscholen maakt gebruik van deze mogelijkheid, zelfs in kleuterscholen wordt met dit systeem Nederlands, niet zelden worden hiervoor Vlaamse leraren in dienst genomen [bron? khunnamob.info Nederlands dochter van Startpagina. Dan is dit nieuwe onderdeel op khunnamob.info echt Brunette voor jou. De Hollands-Utrechtse variant was daarnaast Nederlands goede tweede.
Teletubbies in het Nederlands - Volledige aflevering: Ondeugende bij Nederlands

Nederlands - Naomi hard

De officiële taal , zoals die wordt onderwezen op scholen en gebruikt wordt door de autoriteiten, wordt ook wel Standaardnederlands genoemd. Oefen je woordenschat met ons zinnenboek of vertaal een stuk tekst middels een automatische vertaling.. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Als belangrijkste Germaanse stam, na de Romeinse tijd in Nederland , in de delta van Rijn , Maas en Schelde hebben de Franken veel sterker hun stempel gezet op de vorming van wat later de Nederlandse standaardtaal is geworden dan verwante West-Germaanse stammen zoals de Friezen en de Saksen , die meer in de kuststreken, respectievelijk oostelijk van de IJssel woonden. De volgende versie verschijnt.