Tiener

tiener

Betekenis ' tiener '. Je hebt gezocht op het woord: tiener. tie·ner (de; m,v; meervoud: tieners) van jaar. Dit woord opzoeken in onze grootste.
NL: The Beatles, de eerste superpopgroep, trekken overal waar zij komen, grote massa's tieners aan DE: Die Beatles, die erste Supergruppe der Popgeschichte.
Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de. Tiener zijn de jaren waarin de mens het proces vingeren kind naar volwassene doorloopt. Voor meer woorden Amateur functionaliteiten klik  hier  en probeer  gratis en zonder verplichtingen  de  Tiener Van Dale Online. Hoofdpagina Vind een artikel Vandaag Etalage Categorieën Recente wijzigingen Nieuwe artikelen Willekeurige pagina. Lees de richtlijnen dus goed door. Ook op deze website. tiener Die Melktert Kommissie Tiener

Tiener - milf sjort

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ook op deze website. Stel zelf een vraag. JohnDeereiseenmooietrekkergroetj vraagt: "Hoeveel liter sperma heeft een man in zijn... Dit zijn de jaren waarin de mens het proces van kind naar volwassene doorloopt. Hoofdpagina Vind een artikel Vandaag Etalage Categorieën Recente wijzigingen Nieuwe artikelen Willekeurige pagina. In de jaren zestig was de term teenager , afkomstig uit de popcultuur , populair.