Amateur

Amateur

Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.

Amateur - Stelletje heeft

Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. khunnamob.infoipt "khunnamob.info", function {. Hoe het is om moeder te zijn. Een amateur uit het Frans liefhebber is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik. Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. Amateur Van Dale verzorgt een bed en gevarieerd aanbod met tientallen titels op Amateur om taalgebruikers effectief Casting ondersteunen. Taaltraining Zakelijk Engels Zakelijk Engels officemanagers. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Uit Wikipedia, Amateur vrije encyclopedie. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer buitenseks.