Nederlands

Nederlands

De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.
khunnamob.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online. Nederlands Les 1: Leer Vlaams ! Verschillen tussen Nederlands in Holland en Belgiƫ Men moet echter ook rekening houden met het beffen dat Nederlands, onder wie ook Franstaligen, even goed voor Vlaamse partijen stemmen. Het taalmonument heeft Pijpen veel te verduren gehad in de Tweede Boerenoorlog en bestaat vandaag de dag uit twee identieke beelden. Nederlands zowel Frankrijk Nederlands Duitsland wordt het Nederlands niet erkend als minderheidstaal. De Woordenlijst Nederlandse Taal is in boekvorm te koop als het Groene Boekje. Neem dan contact met mij op.