Slikken

slikken

Een gezond persoon kan slikken zonder er bij na te denken. Zelfs buiten de maaltijden om slikt men automatisch ongeveer één keer per minuut om het speeksel.
Slikken - Het doorslikken van het voedsel is voor een deel een willekeurige beweging en voor een deel een onwillekeurige beweging. De aanzet tot de.
Slikken (Lat.: deglutitio) is het proces bij mensen en dieren waarbij er voedsel of drank van de mond via de keelholte naar de slokdarm gebracht wordt. Hierbij  ‎ Bij de mens · ‎ Klinische betekenis · ‎ Bij dieren · ‎ Zie ook.

Slikken - Nicky anaal

Hierdoor wordt passief de ingang tot de larynx afgesloten, met gelijktijdige sluiting van de stembanden. Bij verslikken: voorover buigen, door de neus inademen en rustig hoesten. Bij veel vogels is de slokdarm niet meer dan een stortkoker: meeuwen die een vis, of ooievaars die een kikker verschalken houden hun snavel omhoog waarna de prooi door de zwaartekracht, geholpen door kaken en tong, omlaag glijdt. Over Nij Smellinghe Werken en leren Route Contact Patiënten Bezoekers Kinderen Verwijzers Zoek in Huidig onderdeel De hele site Afspraak maken Waar word ik geholpen? Gezondheidsplein is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Adhesie: verkleving of vergroeiing van weefsels.

Lesbiennes komen: Slikken

Slikken Schoonmaakster
LIKKEN 501
Slikken Nederlands
Slikken 995
Slikken 43
Spuiten en Slikken op Reis Di 5 jan 2016

Slikken - therapeut

Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. De aanzet tot de eigenlijke slikbewegingen gebeurt willekeurig. Er wordt uitleg gegeven over hoe het komt dat iemand zich verslikt. Pools : połykać   pl. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen..
slikken