Biseksueel

biseksueel

Je bent biseksueel als je je zowel tot mannen als tot vrouwen voelt aangetrokken. Biseksualiteit heeft net als homoseksualiteit te maken met gevoelens, gedrag.
Antwoord op de vijf meest gestelde vragen over biseksualiteit: Wanneer is iemand biseksueel? Mensen die op vrouwen én mannen vallen, worden wel.
Een open-minded discussieforum voor iedereen die biseksueel is of belangstelling heeft voor biseksualiteit. Over coming-out, relaties, liefde, seksualiteit. biseksueel Ik geef je vrij…. De vooroordelen, die heb ik nog niet zo ervaren, daarvoor is mijn ervaring biseksueel te beperkt. En als je met een vrouw bent, ervaar je op seksueel gebied andere dingen dan wanneer je met een man bent. Ik herken wat je schrijft, biseksueel seksualiteit en liefde zijn twee verschillende dingen. Laura : Mature heb het idee dat veel Beffen die beweren hun tweelingziel ontmoet poepgaatje hebben eigenlijk hun wound mate.

Biseksueel - blondine doet

De vooroordelen, die heb ik nog niet zo ervaren, daarvoor is mijn ervaring nog te beperkt. Daardoor zouden ze niet in staat zijn tot een trouwe, monogame relatie. Daar is niets mis mee. Hiermee was de weg vrij voor een een fantastische drie dagen vol met activiteiten workshops, feesten en nog veel meer.... Nu maar eens op ontdekkingstocht!