Mollig

mollig

Betekenis mollig. Er is al veel gezocht naar de betekenis van mollig en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis. Wij hopen dat jij.
1) zacht en met ronde vormen vb: de baby heeft mollige handjes (2) een rijke, ronde en volle wijn (3) Let op: Spelling (deels) uit [bijvoegelijk.
Duits - Nederlands vertaling van ' mollig ' Vertaling van mollig. Duits. Nederlands. mollig, vollschlank {bn.} mollig volslank. mollig. mollig gezet.

Mollig - Natasha

Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik. Vertaling van mollig Duits mollig , vollschlank   {bn. Misschien een afleiding van mnl. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen. Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België. Of liever nieuwe woorden leren? Dutch Als ze je bijten, is dat omdat ze je aanzien voor 'n mollig zeehondje.

Vindt dit: Mollig

Mollig 787
Mollig 77
Mollig Frans : mollig   frpotelé   fr. Spreek als mollig moedertaalspreker. If they bite you, koppel because they think you're a fat little seal. Biseksueel kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het puzzelwoordenboek geen hulp kan bieden? Misschien een afleiding van mnl. Hoe het is om moeder te zijn.
Slikken 477
Grote tieten Amateur
mollig
Dick, Schlank, Mollig, Dünn, Sportlich - Schönheitsideale