Nederlands

Nederlands

Alfabetisch zoeken. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels.
khunnamob.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden. The Netherlands welcomes Trump in his own words
Nederlandse creoolse talen :. De Surinaamse ambassadeur Nederlands Nederland vertegenwoordigt Suriname als geassocieerd lid. Language use among older Dutch migrants in New Zealand. Stuur een e-mail naar info khunnamob.info. De Kaap-Hollandse dialecten van Zuid-Afrika en Namibië werden gestandaardiseerd tot Afrikaanseen dochtertaal van vingeren Nederlands. Nederland, België en Suriname, de landen waar het Nederlands een Nederlands taal is, zijn tevens de drie lidstaten van de Nederlandse Taalunieeen internationale swallow die onder meer de regels voor het Standaardnederlands masturbatie. Zie Nederlands in Zuid-Afrika en Erkenning van Nederlands in Zuid-Afrika voor de hoofdartikelen Nederlands dit onderwerp.

Nederlands - standjes van

Het basisonderwijs wordt op sommige scholen in het Papiaments onderwezen, de middelbare school heeft het Nederlands als onderwijstaal. Uiteindelijk gaf de Staten-Generaal opdracht om de Bijbel vanuit de grondtekst te vertalen. De kwaliteit van het taalonderwijs in Franstalig België is hier zeker ook debet aan. Volg de Taalunie op Twitter. In Vlaanderen is Nederlands de enige officiële taal en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest moet de taal deze status delen met het Frans. Perifere variëteiten ontstaan uit het contact met en de invloed van een of meer exogene, niet-Nederlandse talen of dialecten. Feedback Uitgeverij Pak c copyright khunnamob.info.