Tiener

tiener

tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de.
Betekenis ' tiener '. Je hebt gezocht op het woord: tiener. tie·ner (de; m,v; meervoud: tieners) van jaar. Dit woord opzoeken in onze grootste. Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Overgenomen van " khunnamob.info? Mooi: video tiener kindje geboren in vruchtzak. Tieners worden ook vaak pubers genoemd. Gratis woordenboek Sex Rijmwoordenboek. Wil je tiener woorden en mogelijkheden? Geef antwoord op de gestelde vraag. tiener

Tiener - sletje

Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Tijdens de tienerjaren wordt een belangrijk deel van de persoonlijkheid ontwikkeld. Levensfasen van de mens. Hoe kan ik een video toevoegen? Download de Android App. Stel zelf een vraag.