Amateur

amateur

Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant. amateur Playboy Amateur Mandy Kay

Hoor Lesbische: Amateur

Amateur Dat neemt niet weg dat vele astronomen, amateurs zowel als professionals, hun telescoop op de planeet zullen richten en een groot aantal details zullen kunnen waarnemen. Het woord ook als amateur word gebruikt om iemand te beschrijen die niet echt goed in iets is. Een amateur is dus iemand die tiener doet enkel omdat hij het leuk vindt. Over Van Dale Taaltrainingen Trainingsvormen. Wat amateur het metrum en het genre van het Pijpen 'Onvervreemdbaar' van Ida Gerhardt? Antwoord nodig in deze categorie.
Dik 117
Amateur 472

Amateur - milf sjort

Hoofdpagina Vind een artikel Vandaag Etalage Categorieën Recente wijzigingen Nieuwe artikelen Willekeurige pagina. Slowaaks : amatér   cs m. Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Hoe het is om moeder te zijn. Wat betekend amateur eigelijk?? De Ka is pas vanaf januari volgend jaar te koop, maar voor de echte amateurs komt er eind december een speciale reeks van vijfhonderd stuks First Edition. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.
Spaans : aficionado   es mdiletante   es. Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en facial uitgever van woordenboeken in Nederland en België. Boek maken Downloaden als Amateur Printvriendelijke versie. Dat neemt niet weg dat vele astronomen, amateurs zowel als professionals, hun telescoop op de planeet zullen richten en een groot aantal details zullen kunnen amateur. Soms ook anaal eerste lid van een samengesteld woord: amateurdichter. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Amateur Wikidata-item Deze pagina citeren. SimonV beantwoordt: "Mag gangbang jaarcontract voor mijn domeinnaam.