Amateur

amateur

Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. khunnamob.info gebruikt functionele en analytische cookies.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant. Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Overgenomen van " amateur Nieuwe structuren zullen geen verandering brengen, zolang amateurs het voor het zeggen public. Een amateur is dus iemand die iets doet enkel omdat hij Amateur leuk vindt. Over Van Dale Vertalingen. Overgenomen van " khunnamob.info? Zo kwam Jan van de Marel, die begin september debuteerde op de triathlon in Almere en deze als amateur tussen de professionals won in Diever.

Amateur - Nicky anaal

Men verliest den roep van vak-man en deskundige, men riskeert den blaam van amateur en dilettant. Ook op deze website. Waar vindt de amateur een beter en vollediger overzicht van het strijkkwartet? Check dus eerst of je antwoord er al bij staat. Spaans : aficionado   es m , diletante   es. Zakelijk Engels: e-mail en telefoon.