Arabisch

Arabisch

Het Arabisch oefent al tijden invloed uit op talen, ook op het Nederlands. Historiek stelde een top 50 samen van Arabische leenwoorden in het.
Arabisch (in het Arabisch: العربية, al ʿarabiyya of soms kortweg عربي, arabi) is een Semitische taal die door ongeveer 280 miljoen mensen in verschillende  ‎ Arabisch alfabet · ‎ Arabisch braille · ‎ Marokkaans-Arabisch · ‎ Arabisch Schiereiland.
Een cursus Arabisch in Utrecht volgt u bij Babel. Door de praktijkgerichte aanpak en de relatief kleine groepen kunt u snel vooruitgang boeken.
Arabisch Gebruik Arabisch onderstaande knoppen om naar de andere Arabische talen te navigeren of om Jong & Oud Arabisch in Standaard Arabisch te bestellen. Door de persoonlijke benadering en hoge kwaliteit bent u ervan verzekerd dat u de taal snel beheerst. Net als in bijvoorbeeld de Romaanse talen kan in het Arabisch een substantief mannelijk of vrouwelijk zijn en Arabisch er geen onzijdige klasse. Tsjechisch : arabský   cs. Nederlands kleine moeilijkheid voor Nederlandstaligen met de woordvolgorde van de reguliere zin is dat deze bij letterlijke overzetting naar het Nederlands een vraagvorm heeft: "eet de leraar.